Όροι χρήσης - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Προστασία Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Καλώς ήρθατε στο greekedu!

1. Εισαγωγικά

Η ιστοσελίδα www.greekedu.gr εφεξής (“greekedu” ή “εμείς” ή “Ιστοσελίδα”) κατασκευάστηκε, ανήκει και λειτουργεί από τον Κοβούσογλου Χρήστο.

Με τη δημιουργία προφίλ στην Ιστοσελίδα (δηλαδή, πατώντας το κουμπί «εγγραφή» ή παρόμοιο) ή με την με οποιοδήποτε τρόπο πρόσβαση ή περιήγηση στην Ιστοσελίδα, συνάπτετε μία νομικά δεσμευτική συμφωνία με την greekedu και δεσμεύστε ότι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί τους παρόντες Όρους Χρήσης. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε τμήμα/μέρος των παρόντων Όρων Χρήσης και/ή της Πολιτικής Απορρήτου, παρακαλούμε να μη δημιουργήσετε προφίλ, να μην επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα και να μην χρησιμοποιείτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο τις υπηρεσίες που σας προσφέρει η greekedu.

2. Σχετικά με εμάς

Η Ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για ανθρώπους που επιθυμούν να αναζητήσουν εργασία απασχολούμενοι εξασκώντας τις δεξιότητές τους καθώς και για ανθρώπους που αναζητούν να απασχολήσουν άτομα που έχουν μία ή παραπάνω δεξιότητες, για μία συγκεκριμένη εργασία για συγκεκριμένες ώρες που θα συμφωνηθεί μεταξύ αυτού/ης που παρέχει την εργασία και αυτού που αναζητά εργασία χωρίς να εμπλέκεται το greekedu στη διαδικασία

Προκειμένου να δημιουργήσετε ένα προφίλ στην Ιστοσελίδα, απαιτείται να μας παρέχετε μόνο με ένα όνομα χρήστη, μία έγκυρη διεύθυνση email, το μικρό σας όνομα, το τηλέφωνο σας, έναν κωδικό password, και να συμφωνήσετε με τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου. Μπορείτε, επίσης, να παρέχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εσάς, πέραν των ελάχιστων απαιτούμενων, εφόσον το επιθυμείτε (π.χ. επώνυμο, τηλέφωνο, φύλο, ξένες γλώσσες που μιλάτε, γενικές πληροφορίες για εσάς, κλπ), προκειμένου να κάνετε το προφίλ σας πιο ελκυστικό.

Όταν δημιουργείτε ένα προφίλ στην Ιστοσελίδα, μπορείτε: (a) να τοποθετήσετε μία αγγελία, η οποία θα διαφημίζει τις δεξιότητές σας, την περιοχή που επιθυμείτε να απασχοληθείτε και την αμοιβή σας ανά ώρα, και/ή (b) να λάβετε περισσότερες πληροφορίες από αγγελίες ατόμων με συγκεκριμένες δεξιότητες, τα οποία επιθυμείτε να απασχολήσετε για μερικές ώρες, σε αντίθεση με επισκέπτες της Ιστοσελίδας που δεν έχουν δημιουργήσει προφίλ και δεν έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές. Εάν δεν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ στην Ιστοσελίδα, μπορείτε να περιηγηθείτε στις αγγελίες των εγγεγραμμένων χρηστών, ωστόσο δεν θα έχετε πρόσβαση στο σύνολο των πληροφοριών που περιέχουν τα προφίλ και στα στοιχεία επικοινωνίας των χρηστών.

3. Αμοιβή και πληρωμές

Η χρήση της Ιστοσελίδας δεν είναι δωρεάν. Η greekedu λαμβάνει αμοιβή και χρεώνει για την τοποθέτηση μίας αγγελίας αλλά όχι για την περιήγηση σε αγγελίες. Η greekedu δεν θα ζητήσει ποτέ τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας όταν δημιουργείτε ένα προφίλ ή όταν δημοσιεύετε μία αγγελία ή περιηγείστε σε αγγελίες.

Η greekedu δεν μετέχει και δεν εμπλέκεται στις πραγματικές συναλλαγές μεταξύ των χρηστών. Ως εκ τούτου, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η πληρωμή για την παροχή των υπηρεσιών σας θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από εσάς και τον χρήστη που θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες σας. Η greekedu δεν διαμεσολαβεί και δεν επεξεργάζεται τις πληρωμές μεταξύ των χρηστών.

4. Περιεχόμενο και πληροφορίες που παρέχονται από τους χρήστες της Ιστοσελίδας

Η greekedu σας παρέχει μόνο την πλατφόρμα για να διαφημίσετε τις δεξιότητές σας:

Με τη δημιουργία ενός greekedu προφίλ και/ή με τη χρήση της Ιστοσελίδας με οποιοδήποτε τρόπο, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η greekedu σας παρέχει μόνο την πλατφόρμα για να διαφημίσετε τις δεξιότητές σας απασχολούμενοι και/ή να αναζητήσετε άτομα με συγκεκριμένες δεξιότητες, τις υπηρεσίες των οποίων επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε για μερικές ώρες.

Μας χορηγείτε την άδεια να δημοσιεύσουμε τις πληροφορίες σας δημόσια:

Όταν δημιουργείτε ένα greekedu προφίλ και όταν υποβάλετε και δημοσιεύετε οποιοδήποτε περιεχόμενο και οποιεσδήποτε πληροφορίες στο προφίλ σας, αιτείστε ρητά από εμάς και μας παρέχετε τη μη αποκλειστική και αμετάκλητη άδεια να δημοσιεύουμε, χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε το εν λόγω περιεχόμενο και τις εν λόγω πληροφορίες στην Ιστοσελίδα μας, χωρίς να απαιτείται καμία περαιτέρω συγκατάθεση από εσάς και/ή γνωστοποίηση προς εσάς ή άλλους. Μπορείτε να επιλέξετε την ποσότητα των πληροφοριών που επιθυμείτε να περιέχει το προφίλ σας και είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που δημοσιεύετε στο greekedu προφίλ σας.

Σημαντικές πληροφορίες για το όνομα χρήστη σας:

Όταν δημιουργείτε ένα greekedu προφίλ, καλείστε να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη. Το όνομα χρήστη σας θα είναι μοναδικό και μπορεί να αποτελέσει μία εναλλακτική ταυτότητα με την οποία θα σας αναγνωρίζουν οι άλλοι χρήστες του greekedu. Αφού δημιουργήσετε το προφίλ σας, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε μεταγενέστερα το όνομα χρήστη σας. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να διαγράψετε το προφίλ σας, το όνομα χρήστη σας δεν θα γίνεται αποδεκτό για καταχώριση από κανέναν χρήστη για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Αυτό γίνεται για να προστατευθούν οι χρήστες του greekedu από τυχόν σύγχυση ταυτότητας.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρέχετε είναι ακριβείς και αληθείς και δεν παραβιάζουν το νόμο και τους Όρους Χρήσης:

Με την επιφύλαξη των υποχρεώσεών σας που περιγράφονται αναλυτικά στον Όρο 5 κατωτέρω, συμφωνείτε ότι το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρέχετε είναι ακριβείς και αληθείς και δεν παραβιάζουν το νόμο και τους Όρους Χρήσης. Ανεξάρτητα από τη δήλωσή σας αυτή και παρά το γεγονός ότι δεν ελέγχουμε το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες της Ιστοσελίδας, διατηρούμε το δικαίωμα, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να αρνηθούμε να δημοσιεύσουμε ή να διαγράψουμε περιεχόμενο που θεωρούμε ότι είναι ακατάλληλο ή παραβαίνει το νόμο ή τους Όρους Χρήσης. Διατηρούμε, επίσης, το δικαίωμα να διαγράψουμε το προφίλ σας, προσωρινά ή μόνιμα, σε περίπτωση παράβασης του νόμου ή των Όρων Χρήσης.

Δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε την ακρίβεια και την ορθότητα του περιεχομένου και των πληροφοριών που παρέχουν οι χρήστες της Ιστοσελίδας:

Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η greekedu δεν έχει τη δυνατότητα να επαληθεύσει την ακρίβεια και την ορθότητα του περιεχομένου και των πληροφοριών που παρέχουν οι χρήστες της Ιστοσελίδας. Ως εκ τούτου, αναγνωρίζετε ότι ενδέχεται να συναντήσετε πληροφορίες που μπορεί να είναι ανακριβείς, παραπλανητικές ή με άλλο τρόπο επιβλαβείς για εσάς και συμφωνείτε ότι η greekedu δεν έχει καμία ευθύνη για το εν λόγω περιεχόμενο και τις εν λόγω πληροφορίες ούτε για τυχόν ζημίες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση των πληροφοριών αυτών από μέρους σας και την εμπιστοσύνη που δείξατε σε αυτές. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που παρέχει οποιοσδήποτε χρήστης της Ιστοσελίδας.

5. Οι υποχρεώσεις σας

Όταν δημιουργείτε ένα προφίλ και/ή όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα με οποιοδήποτε τρόπο, συμφωνείτε ότι:

• είστε τουλάχιστον 18 ετών. Ωστόσο, εάν οι νόμοι της χώρας σας απαιτούν να είστε μεγαλύτερος/η από 18 ετών για να παρέχετε υπηρεσίες με αμοιβή, τότε συμφωνείτε ότι πληρείτε το εν λόγω μεγαλύτερο ηλικιακό κριτήριο;

• είστε υπεύθυνος/η για την προστασία του προσωπικού σας κωδικού password και δεν πρέπει ποτέ να τον κοινοποιείτε σε οποιονδήποτε τρίτο,;

• είστε υπεύθυνος/η να παρέχετε ακριβείς πληροφορίες για τον εαυτό σας και τις δεξιότητές σας και να κρατάτε αυτές πάντοτε ενήμερες;

• θα παρέχετε τις υπηρεσίες με επαγγελματισμό, δεν θα παραποιείτε την ταυτότητά σας και δεν θα δηλώνετε ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τις δεξιότητές σας;

• δεν θα δημιουργείτε ψεύτικα προφίλ;

• θα χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα στο πνεύμα του greekedu;

• δεν θα χρησιμοποιείτε τα στοιχεία επικοινωνίας των χρηστών του greekedu για παράνομες ή ανεπιθύμητες επικοινωνίες;

• δεν θα δημοσιεύετε, υποβάλλετε ή διαδίδετε οποιοδήποτε δυσφημιστικό, απρεπές ή παράνομο υλικό ή πληροφορίες;

• δεν θα συμπεριφέρεστε εν γένει με παράνομο, καταχρηστικό ή ανάρμοστο τρόπο.

6. Αποκλεισμός ευθύνης

Όταν δημιουργείτε ένα προφίλ και/ή όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα με οποιοδήποτε τρόπο, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ρητά ότι η greekedu:

(a) λειτουργεί απλά ως πάροχος μίας πλατφόρμας όπου οι χρήστες μπορούν να διαφημίσουν τις δεξιότητες τους προκειμένου να απασχοληθούν και όπου άλλοι χρήστες μπορούν να απασχολήσουν χρήστες με συγκεκριμένες δεξιότητες για μερικές ώρες, ακριβώς όπως λειτουργούν οι παραδοσιακές μικρές αγγελίες στην εφημερίδα, ;
(b) δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο στις πραγματικές συναλλαγές μεταξύ των χρηστών της Ιστοσελίδας; (c) δεν ελέγχει και δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγξει την ακρίβεια και την ορθότητα του περιεχομένου και των πληροφοριών που παρέχουν οι χρήστες της Ιστοσελίδας, ούτε και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους άλλους χρήστες.

Στο μέτρο που επιτρέπεται από το νόμο, δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για τυχόν ανακριβείς, παραπλανητικές, παράνομες ή με άλλο τρόπο επιβλαβείς πληροφορίες που παρέχονται από οποιονδήποτε χρήστη της Ιστοσελίδας, οι οποίες πληροφορίες ενδέχεται να παραβιάσουν τα δικαιώματα οποιουδήποτε προσώπου ή να οδηγήσουν σε συμπεριφορά που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ποινικό αδίκημα και/ή να προκαλέσει αξιώσεις αστικής ευθύνης σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία.

Ως εκ τούτου, η greekedu δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και αποποιείται αυτή για οποιαδήποτε ζημία (άμεση ή έμμεση), απώλεια οποιουδήποτε είδους (π.χ. απώλεια φήμης, κερδών ή εσόδων), τυχόν σωματική βλάβη ή δαπάνη κάθε φύσης που μπορεί να υποστείτε εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος, ως αποτέλεσμα ή που μπορεί να αποδοθεί (άμεσα ή έμμεσα) στην πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται στην Ιστοσελίδα.

Με την επιφύλαξη των ανωτέρω, περαιτέρω αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι θα αποζημιώσετε τη greekedu για τυχόν απώλειες, ζημίες, έξοδα και δαπάνες (συμπεριλαμβανομένων των νομικών εξόδων και των ποσών που τυχόν καταβληθούν από εμάς προς τρίτους για το συμβιβασμό μίας απαίτησης) που τυχόν υποστεί η greekedu και που απορρέουν από την εκ μέρους σας παραβίαση του νόμου ή οποιασδήποτε διάταξης των παρόντων Όρων Χρήσης.

7. Διαφημίσεις – Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Δεχόμαστε διαφημίσεις από τρίτους, οι οποίες θα εμφανίζονται στο πεδίο των αναζητήσεων της Ιστοσελίδας καθώς και όταν περιηγείστε στο προσωπικό σας προφίλ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφημίσεις στην Ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που η Ιστοσελίδα παραπέμπει σε ή περιέχει εξωτερικούς συνδέσμους/hyperlinks και/ή διαφημιστικά banners (συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων plug-ins σε δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης), τα οποία, άμεσα ή έμμεσα, παρέχουν πρόσβαση σε ιστοσελίδες τρίτων, συμφωνείτε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη χρήση των αυτών των ιστοσελίδων τρίτων. Η greekedu δεν δύναται να έχει τον έλεγχο των ιστοσελίδων αυτών, δεν επιδοκιμάζει και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, την ακρίβεια, ειλικρίνεια, πληρότητα και νομιμότητα των πληροφοριών που περιέχονται εκεί, ούτε και για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω ιστοσελίδων. Αναγνωρίζετε ότι η εμπιστοσύνη στις πληροφορίες αυτές γίνεται αποκλειστικά και μόνο με δική σας ευθύνη..

8. Cookies

Όπως οι περισσότερες ιστοσελίδες, η Ιστοσελίδα μας ενδέχεται να χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να αναγνωρίζονται οι χρήστες/επισκέπτες της Ιστοσελίδας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, τα οποία χρησιμοποιούνται ώστε να καταγράφονται πληροφορίες που σχετίζονται με τη χρήση της Ιστοσελίδας από το χρήστη/επισκέπτη (π.χ. προσωπικές προτιμήσεις του χρήστη). Η αναγνώριση αυτή δεν αποτελεί προσωπική αναγνώριση, δεν αποτελεί δηλαδή αποκάλυψη της ταυτότητάς σας. Τα cookies ενδέχεται, επίσης, να χρησιμοποιούνται από την Ιστοσελίδα προκειμένου να συλλεχθούν ανώνυμες στατιστικές πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να κατανοήσουμε τον τρόπο που χρησιμοποιείται η Ιστοσελίδα από τους χρήστες/επισκέπτες. Ο στόχος της συλλογής των εν λόγω ανώνυμων στατιστικών πληροφοριών είναι η βελτίωση της απόδοσης και του σχεδιασμού της Ιστοσελίδας μας καθώς και η βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη.

9. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και εμπορικά σήματα

9.1 Όλο το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιέχονται στην Ιστοσελίδα και δεν προέρχονται από τους χρήστες (όσων δηλαδή δεν έχουν υποβληθεί από εσάς), συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, εικόνων, υλικών, γραφικών, συλλογών, λογισμικού και βάσεων δεδομένων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της greekedu και προστατεύονται σύμφωνα με τις ισχύουσες και εφαρμοστέες νομικές διατάξεις και διεθνείς συμβάσεις. Καμία διάταξη των παρόντων Όρων Χρήσης δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται ή να εκλαμβάνεται ως παροχή οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της greekedu

9.2 Τα λογότυπα, τα εμπορικά σήματα, τα σήματα, οι απεικονίσεις, τα γραφικά και τα διακριτικά σημεία, είτε κατοχυρωμένα είτε ότι, που εμφανίζονται οπουδήποτε στην Ιστοσελίδα ανήκουν και/ή έχουν παραχωρηθεί για χρήση στην greekedu και προστατεύονται σύμφωνα με τις ισχύουσες και εφαρμοστέες νομικές διατάξεις για τα εμπορικά σήματα και την πνευματική ιδιοκτησία. Καμία διάταξη των παρόντων Όρων Χρήσης δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται ή να εκλαμβάνεται ως παροχή οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιουδήποτε σήματος της greekedu.

9.3 Οποιαδήποτε δημοσίευση, αντιγραφή, διανομή, αναπαραγωγή, μετάδοση, ηλεκτρονική λήψη και/ή οποιαδήποτε άλλη χρήση και/ή εκμετάλλευση του περιεχομένου της Ιστοσελίδας, της πνευματικής ιδιοκτησίας, των εμπορικών σημάτων και των διακριτικών σημείων της greekedu, για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, απαγορεύεται ρητά χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή μας.

10. Άλλοι σημαντικοί όροι

10.1 Τροποποιήσεις και ενημερώσεις

Η greekedu διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να ενημερώνει τους παρόντες Όρους Χρήσης, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, ώστε να συμμορφώνεται πάντοτε με τους εφαρμοστέους νόμους. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε τακτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης που διέπουν τη μεταξύ μας νομικά δεσμευτική συμφωνία.

10.2 Καμία σχέση εξαρτημένης εργασίας

Οι παρόντες Όροι Χρήσης και η χρήση της Ιστοσελίδας δεν έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία οποιασδήποτε μορφής απασχόλησης, εργασιακής σχέσης, σχέσης συνεργασίας ή αντιπροσωπείας ανάμεσα σε εσάς και τη greekedu

10.3 Αυτοτέλεια των όρων χρήσης

Σε περίπτωση που οποιοδήποτε μέρος των παρόντων Όρων Χρήσης και/ή της Πολιτικής Απορρήτου καταστεί άκυρο ή ανεφάρμοστο, οι υπόλοιποι όροι παραμένουν καθόλα έγκυροι, ισχυροί και εφαρμοστέοι.

10.4 Διαθεσιμότητα Ιστοσελίδας

Μολονότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι η Ιστοσελίδα μας πάντοτε διαθέσιμη και λειτουργική, διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε ή αναστείλουμε την πρόσβαση ή ακόμα και να καταργήσουμε το σύνολο ή τμήμα της Ιστοσελίδας μας, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση. Η greekedu δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που οποιαδήποτε σελίδα του ιστοτόπου αυτού δεν είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε στιγμή ή για οποιαδήποτε περίοδο. Η greekedu δεν δύναται να εγγυηθεί ότι η Ιστοσελίδα είναι συμβατή με τον υπολογιστή σας και/ή τη φορητή σας συσκευή.

10.5 Γλώσσα

Στο μέτρο που επιτρέπεται από το νόμο, δεσμευτικές είναι μόνο η Ελληνική και η Αγγλική έκδοση των παρόντων Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου. Οι μεταφράσεις των Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου σε άλλες γλώσσες έχουν γίνει μόνο για λόγους ευκολίας.

10.6 Λύση

Ελπίζουμε να απολαμβάνετε τη χρήση των υπηρεσιών μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε να διαγράψετε το προφίλ σας. Για να διαγράψετε το προφίλ σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε πάνω στην επιλογή «Διαγραφή λογαριασμού» στο σχετικό πεδίο επεξεργασίας του προφίλ σας. Κατόπιν διαγραφής του προφίλ σας, δεν θα έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με το προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένων και των πληροφοριών του ημερολογίου σας και του ιστορικού σας. Επίσης, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο όνομα χρήστη σε περίπτωση που επιθυμείτε να δημιουργήσετε ξανά προφίλ στην Ιστοσελίδα. Εάν δεν επιθυμείτε να διαγράψετε μόνιμα το προφίλ σας, έχετε τη δυνατότητα να το απενεργοποιήσετε προσωρινά. Εάν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε προσωρινά το προφίλ σας, τότε το προφίλ σας δεν θα είναι ορατό από τους άλλους χρήστες, αλλά εσείς θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σας και το ημερολόγιό σας. Με την επιφύλαξη των όσων ορίζονται στον Όρο 4 ανωτέρω, διατηρούμε, επίσης, το δικαίωμα να διαγράψουμε προσωρινά ή μόνιμα ένα προφίλ σε περίπτωση παράβασης του νόμου ή των Όρων Χρήσης.

Σύμβαση Χρήσης

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών του www.greekedu.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου μας. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.greekedu.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, βίντεο, σκίτσων, παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του www.greekedu.gr και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται κάθε χρήση, αναδημοσίευση, κάθε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτόν, κάθε πώληση ή ενοικίαση, κάθε ανάρτηση ή κοινοποίηση ή κυκλοφορία με οποιονδήποτε τρόπο, εφόσον αυτό στοχεύει σε δημόσια ή εμπορική χρήση χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του www.greekedu.gr.

Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο ανήκουν στο www.greekedu.gr ή/και στα πρόσωπα που μνημονεύονται ως κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων στο δικτυακό τόπο, και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από τον κόμβο, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το λογισμικό εσωτερικής διαχείρισης του περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του κατασκευαστή του κόμβου και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα σήματα του δικτυακού μας τόπου που έχουν κατατεθεί στο Υπουργείο Εμπορίου, προστατεύονται στην Ελλάδα και διεθνώς, από τη σχετική νομοθεσία και τις διεθνείς συμβάσεις. Κάθε χρήση των σημάτων μας, οπουδήποτε, οποτεδήποτε, και για οποιοδήποτε λόγο, απαγορεύεται απολύτως. 

Κατ’ εξαίρεση, τα παραπάνω επιτρέπονται, υπό τον όρο της έγγραφης συναίνεσης της ιδιοκτησίας του δικτυακού τόπου.
Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που συγκαταλέγονται στο www.greekedu.gr έχουν τεθεί καλόπιστα και για λόγους ενημέρωσης. Ευνόητο είναι, ότι θα αφαιρεθούν εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους.

Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Cookies

Το www.greekedu.gr χρησιμοποιεί cookies για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και των σελίδων του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία σε μορφή .txt που αποστέλλονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή κάθε χρήστη, εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει να δέχεται cookies. Τα cookies δεν χρησιμοποιούνται σε καμία περίπτωση για την καταγραφή προσωπικών δεδομένων του χρήστη ούτε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του www.greekedu.gr. Τα cookies χρησιμοποιούνται για τους ακόλουθους λόγους ενδεικτικά: για την παροχή προς τους χρήστες πρόσβασης στις προσωπικές τους υπηρεσίες, μέσω εισόδου στο λογαριασμό τους (login), για την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών στους χρήστες, για την καταγραφή γενικών στοιχείων επισκεψιμότητας, για την διενέργεια ερευνών, ώστε να βελτιώνεται το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες και η διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του www.greekedu.gr., για την τεχνικά εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και σελίδων του, καθώς και για την εμφάνιση πληροφοριών στους χρήστες με βάση τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες που τυχόν έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους.
Ο χρήστης του www.greekedu.gr μπορεί να ρυθμίσει το φυλλομετρητή του (browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του www.greekedu.gr, είτε να μην επιτρέπει την χρήση cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο χρήστης έχει επιλέξει να μην δέχεται cookies για την αναγνώρισή του, για τεχνικούς λόγους δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στις προσωπικές υπηρεσίες (όπου απαιτείται να γίνεται login).

IP Addresses

H διεύθυνση IP καθορίζεται από τον παροχέα της σύνδεσης (Internet Provider) μέσω της οποίας ο Η/Υ του χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, επομένως και στις σελίδες του www.greekedu.gr. Η διεύθυνση IP κρατείται για τεχνικούς λόγους και για λόγους ασφαλείας των συστημάτων του www.greekedu.gr (server, data base, δικτύου κλπ.) και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.
Η διεύθυνση IP πρόσβασης του χρήστη στις σελίδες του www.greekedu.gr μπορεί να γνωστοποιηθεί, εφόσον ζητηθεί- τηρουμένης της προβλεπόμενης νόμιμης διαδικασίας- από τις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές ή άλλες κρατικές αρχές.

Δηλώσεις αποποίησης και περιορισμοί ευθύνης διαδικτύου

Το www.greekedu.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο να χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, σαφήνεια, ορθότητα, πληρότητα, επικαιρότητα και διαθεσιμότητα.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν εγγυόμαστε και κατά συνέπεια δεν ευθυνόμαστε- ούτε  λόγω  αμέλειας- για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη/χρήστη, από την χρήση του δικτυακού τόπου. Περιεχόμενο κι υπηρεσίες παρέχονται «ως έχουν», χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή έμμεση, διατυπωμένη ή υποτιθέμενη, εξυπακουομένων των εγγυήσεων ικανοποιητικής ποιότητας, καταλληλότητας, απαραβίαστου συμβατότητας, ασφάλειας και ακρίβειας, τις οποίες όλες ρητά αρνούμαστε. Επίσης δεν ευθυνόμαστε για αποκατάσταση οιασδήποτε τυχόν ζημίας (θετικής ή αποθετικής, που μπορεί ενδεικτικά να συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από χρήστες/ επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου ή τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη, τη χρήση του δικτυακού τόπου, τυχόν αδυναμία παροχής υπηρεσιών/πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα/υπηρεσίες/πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του Δικτύου, σε καμία όμως περίπτωση δεν εγγυόμαστε ότι οι λειτουργίες του δικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς και παρόμοια στοιχεία, είτε πρόκειται για τον Δικτυακό μας τόπο, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων μεταδίδεται το περιεχόμενο του.

Αποκλεισμός προτροπών - συμβουλών

Κανένα μέρος του παρεχομένου στους χρήστες/επισκέπτες περιεχομένου του δικτυακού τόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, οδηγία, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη, αντιθέτως εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών/επισκεπτών κατόπιν προσωπικής αξιολόγησης να ενεργήσουν με βάση τη δική τους βούληση, αποκλειομένης οιασδήποτε ευθύνης μας.

Σύνδεσμοι προς δικτυακούς τόπους (links)

Όπως είναι ευνόητο δεν ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων και σελίδων στα οποία τυχόν παραπέμπουμε μέσω "δεσμών" (hyperlinks) ή διαφημιστικών banners (εφεξής καλουμένων για λόγους συντομίας ως «σύνδεσμοι»). Οι σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού τόπου, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενό τους και οιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους , καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Περιεχόμενο που υποβάλλεται από τους χρήστες

Το www.greekedu.gr δίνει στους χρήστες την επιλογή να δημοσιεύουν στο δικτυακό τόπο δικό τους περιεχόμενο, ή να παραπέμπουν σε δικό τους περιεχόμενο δημοσιευμένο σε άλλους δικτυακούς τόπους.
Δικαιούμαστε ωστόσο να ελέγχουμε το περιεχόμενο αυτό και να εμποδίζουμε τη δημοσίευση υλικό παράνομου, απειλητικού, δυσφημιστικού, προσβλητικού, άσεμνου, σκανδαλώδους, εμπρηστικού, εκβιαστικού, πορνογραφικού ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να θεωρηθεί εκτός νόμου, να εγείρει νομική ευθύνη ή με άλλο τρόπο  να παραβιάζει το νόμο. Σε περίπτωση που περιεχόμενο όπως το παραπάνω υποπέσει στην αντίληψή μας δικαιούμαστε να το αφαιρέσουμε χωρίς ειδοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη διατύπωση.
Οι χρήστες από την πλευρά τους μας αναγνωρίζουν το δικαίωμα να ελέγχουμε και να εγκρίνουμε το υλικό που υποβάλλουν πριν τη δημοσίευσή του στο δικτυακό τόπο. Το www.greekedu.gr έχει το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να ελέγχει, εγκρίνει, απορρίπτει ή διαγράφει περιεχόμενο που υποβάλλουν οι χρήστες στο δικτυακό τόπο και οι αποφάσεις αυτές σε ουδεμία διαδικασία επανελέγχου υπόκεινται.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε ή να αρνούμαστε τη δημοσίευση περιεχομένου που παραβιάζει δικαιώματα χρήσης, εμπορικά σήματα, εμπορικά συμβόλαια ή οιοδήποτε άλλο πνευματικό δικαίωμα (φυσικών ή νομικών) προσώπων καθώς επίσης και υλικό που παραβιάζει προσωπικά δεδομένα προσώπων.
Οι χρήστες/μέλη του δικτυακού μας τόπου, τηρώντας την κείμενη νομοθεσία, το Σύνταγμα, τις Διεθνείς Συμβάσεις, και τις γενικά παραδεκτές αρχές δεοντολογίας, οφείλουν να απέχουν από: την ανάρτηση και δημοσίευση, κάθε περιεχομένου, που συγκροτεί αντικειμενικά προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής, της υπόληψης, της δημόσιας εικόνας, της περιουσίας οιουδήποτε τρίτου προσώπου. Την ανάρτηση και δημοσίευση περιεχομένου, που είναι αντίθετο με το Νόμο, τα ήθη, είναι δυσφημιστικό ή αντιτίθεται στις Συνταγματικές έννοιες προστασίας της ζωής, της τιμής, της περιουσίας, της αξίας του ανθρώπου ή παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα άλλων, ή συγκροτεί την υποκειμενική ή αντικειμενική υπόσταση οιουδήποτε εγκλήματος ή χαρακτηρίζεται από ρατσιστική διάθεση. Την ανάρτηση και δημοσίευση περιεχομένου, με πορνογραφικό υλικό γενικά, ή παιδική πορνογραφία ειδικά, ή περιεχομένου που προσβάλλει την από το Σύνταγμα προβλεπόμενη προστασία της ανηλικότητας. Την ανάρτηση και δημοσίευση περιεχομένου, που προσβάλλει το Δημοκρατικό Πολίτευμα, το δικαίωμα ανεξιθρησκίας, την προστασία των μειονοτικών ομάδων, προωθεί το ρατσισμό και τη ξενοφοβία ή προσβάλλει τα ατομικά πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Κάθε χρήστης/μέλος των σελίδων του δικτυακού μας τόπου, ευθύς ως αντιληφθεί κάποια από τις παραπάνω απαγορευμένες χρήσεις, οφείλει, να ειδοποιεί τον δικτυακό μας τόπο, ο οποίος πλέον υποχρεούται, να διαγράφει άμεσα το οποιοδήποτε σχετικό περιεχόμενο, και να διακόπτει τη λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη/μέλους. 
Ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος των σελίδων του δικτυακού μας τόπου, εκτός της αποκλειστικής του ευθύνης για την ανάρτηση και δημοσίευση οιουδήποτε θέματος, αναλαμβάνει την υποχρέωση, σε τυχόν νομική εμπλοκή, να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά του δικτυακού μας τόπου, ή οιουδήποτε τρίτου, και πιο συγκεκριμένα σε περίπτωση ζημιάς τρίτου και έναρξης νομικής διαδικασίας ενώπιον των Δικαστηρίων, υποχρεούται να ασκεί πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του δικτυακού μας τόπου, και στη συνέχεια να καταβάλει ενδεχομένως οποιοδήποτε ποσό , εκ του λόγου αυτού επιδικαστεί υπέρ τρίτου, και σε βάρος του δικτυακού μας τόπου. Κάθε χρήστης που δημοσιεύει περιεχόμενο δηλώνει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα πως έχει το δικαίωμα να υποβάλει και να δημοσιεύσει περιεχόμενο στο site, που δεν περιλαμβάνει ή δεν παραβιάζει κατατεθειμένα εμπορικά σήματα, λογότυπα ή υλικό προστατευμένο από πνευματικά δικαιώματα οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου . Απαλλάσσει το δικτυακό τόπο και το φορέα του από οποιοδήποτε κόστος δικαιώματος εκμετάλλευσης, αμοιβή και οποιαδήποτε άλλο χρέος προς οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο εξαιτίας της δημοσίευσης στο δικτυακό τόπο του περιεχομένου που έχει υποβάλει. Κάθε πρόσωπο που «φωτογραφίζεται» στο περιεχόμενο έχει συναινέσει στην απεικόνισή του. Έχει όλες τις αναγκαίες άδειες για τη χρήση κάθε δικαιώματος που περιλαμβάνεται στο περιεχόμενο που υποβάλλει.

Ενημερωτικά E-Mails

Το GreekEdu.gr έχει το δικαίωμα να στέλνει ενημερωτικά e-mail σε όλους όσους κάνουν λογαριασμό στη πλατφόρμα greekedu.gr στο e-mail που έχουν καταχωρήσει. Όσοι από τους παραλήπτες αυτών των e-mail δεν επιθυμούν να λαμβάνουν ενημερωτικά e-mail έχουν την δυνατότητα να διαγραφούν από την λίστα παραληπτών. Σε καμία περίπτωση αυτά τα e-mail δεν θεωρούνται spam ούτε εγείρουν την οποιαδήποτε απαίτηση.

Δικαιώματα χρήσης του περιεχομένου

Το περιεχόμενο που υποβάλλουν και δημοσιεύουν οι χρήστες παραμένει ιδιοκτησία τους, παραχωρώντας παράλληλα στο δικτυακό τόπο το δικαίωμα απεριόριστης, χωρίς αντίτιμο άδειας για χρήση, διανομή, αναπαραγωγή, τροποποίηση, προσαρμογή, δημόσια προβολή και εκμετάλλευση του περιεχομένου οποτεδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο ηλεκτρονικό ή έντυπο, που δεν παραβιάζει το ηθικό τους δικαίωμα.

Σχολιασμός άρθρων

Οι επισκέπτες/χρήστες του www.greekedu.gr μπορούν να σχολιάσουν οποιαδήποτε είδηση και να κάνουν, αν επιθυμούν, διάλογο με τους υπόλοιπους επισκέπτες του site, αρκεί να μην περιέχουν τα σχόλιά τους υβριστικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς ή να προάγουν τη βία. 
Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το διαχειριστή του site, καθώς και σε περίπτωση διαπίστωσης οποιουδήποτε προβλήματος στο περιεχόμενο του κόμβου που άπτεται νομικών ή ηθικών θεμάτων, και ειδικότερα όσον αφορά στην αναπαραγωγή του και τη χρήση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλείσθε να μας ειδοποιήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Συνταγματική προστασία Της ανηλικότητας - Ρυθμίσεις ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία

Ο δικτυακός μας τόπος, υποχρεούται να αναρτά σχηματική προειδοποίηση για τους επισκέπτες/χρήστες που είναι ανήλικοι, και δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε υλικό που θεωρείται ακατάλληλο για ανηλίκους. Ο δικτυακός μας τόπος, δεν έχει ευθύνη σε περίπτωση επίσκεψης σελίδων από ανηλίκους, σε υλικό ακατάλληλο γι αυτούς. Για την προστασία της ανηλικότητας, απαγορεύεται αυστηρά, σε κάθε προστηθέντα ή συνεργάτη του δικτυακού μας τόπου, αλλά και σε κάθε επισκέπτη/χρήστη/μέλος να αναρτούν ή δημοσιεύουν κείμενα, εικόνες, ήχους, που σχετίζονται με παιδική πορνογραφία, με έκνομες δραστηριότητες ανηλίκων, με πορνογραφία γενικότερα, ή με πράξεις που σχετίζονται με προβλέψεις του Ποινικού Νόμου, και έχουν σχέση με την προστασία των ανηλίκων. Ο δικτυακός μας τόπος, οι προστηθέντες του, οι συνεργάτες του και οι επισκέπτες/μέλη/χρήστες υποχρεούνται να αποφεύγουν την ανάρτηση ή δημοσίευση κάθε κειμένου εικόνας ήχου κλπ., που καλλιεργεί και προωθεί το ρατσισμό και την ξενοφοβία, ή δημιουργεί προβλήματα σε μειονοτικές, περιθωριακές, ή ειδικές ομάδες του πληθυσμού. Κάθε ανάρτηση και δημοσίευση, είτε προέρχεται από το δικτυακό μας τόπο, είτε προέρχεται από τους επισκέπτες/χρήστες/μέλη, δεν πρέπει να προσβάλει την αξία του ανθρώπου, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς και τα ατομικά, πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα, που προβλέπονται από το Σύνταγμα της Χώρας και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την προάσπιση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών.

Ονομασία Διαφημιζομένου

Οι χρήστες που τυχόν ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο www.greekedu.gr, προκειμένου να λάβουν όλες τις απαραίτητες γι' αυτό πληροφορίες θα πρέπει να συμπληρώσουν στη σχετική αίτηση τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο/Επωνυμία Επιχείρησης- Τηλέφωνο- E-mail- URL (Ηλεκτρονική διεύθυνση της προς διαφήμιση ιστοσελίδας).
Το www.greekedu.gr δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι του κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες των υπηρεσιών/σελίδων τους.

Αγγελίες

Όλες οι αγγελίες περνάνε από έλεγχο πριν δημοσιευθούν. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί μια αγγελία να αντιβαίνει τους παραπάνω όρους.

Επιπροσθέτως: Η επωνυμία μιας αγγελίας δε μπορεί να είναι διαφορετική από την ονομασία του διαφημιζομένου ή της διαφημιζόμενης επιχείρησης. Ενδεικτικά για τα φυσικά πρόσωπα επιτρέπονται, ολόκληρο το ονοματεπώνυμο ή σκέτο το μικρό όνομα ή σκέτο το επίθετο. Σε αντίθετη περίπτωση η αγγελία δε θα γίνεται δεκτή και θα ενημερώνεται ο ενδιαφερόμενος για την αλλαγή της.

Το GreekEdu διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης μία αγγελίας αν αντιβαίνει οποιοδήποτε από τους παραπάνω όρους.

Μετά την ολοκλήρωση της αγγελίας ο διαφημιζόμενος οφείλει να ενημερώσει τους ανθρώπους του GreekEdu με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα του ζητηθούν για να τους αποσταλεί το νόμιμο παραστατικό της συναλλαγής (απόδειξη ή τιμολόγιο). 

Σε καμία περίπτωση δε γίνεται επιστροφή χρημάτων στον διαφημιζόμενο

Ψηφοφορίες

Για τη συμμετοχή των χρηστών/επισκεπτών σε ψηφοφορία που διενεργείται από το www.greekedu.gr δεν ζητούνται προσωπικά στοιχεία. Η ψήφος του χρήστη καταγράφεται αποκλειστικά για την εξαγωγή συμπερασμάτων σε σχέση με τη θέση της κοινής γνώμης πάνω σε ορισμένο ζήτημα.

Εφαρμοστέο δίκαιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του www.greekedu.gr υπόκεινται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος- αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου- πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο και τροποποίηση του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το www.greekedu.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του κόμβου. Η χρήση των υπηρεσιών του www.greekedu.gr συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.

Μεταβατικές διατάξεις

Ο δικτυακός μας τόπος αναλαμβάνει την υποχρέωση να εμπλουτίσει και διευρύνει το κείμενο αυτό, σε περίπτωση που θα υπάρξει δραστηριοποίηση σε νέους τομείς, με νέους όρους, και προϋποθέσεις λειτουργίας και συνεργασίας με τους επισκέπτες/χρήστες/μέλη. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με την απλή ανακοίνωσή τους μέσω του δικτυακού τόπου. Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται από το ελληνικό δίκαιο, αρμόδια δε για την επίλυση κάθε διαφοράς είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του www.greekedu.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Σε περίπτωση που διαφωνείτε με τους παραπάνω όρους χρήσης παρακαλούμε να μη κάνετε χρήση της ιστοσελίδας greekedu.gr

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε λόγο, παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο «Επικοινωνήστε μαζί μας» στο κάτω μέρος της Ιστοσελίδας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

To greekedu.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων χρήσης, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Copyright © 2012-2019 www.greekedu.gr

Pin It


Μηχανισμός αναζήτησης

synt

Πρόσφατες αγγελίες

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθ ...
Φοιτήτρια παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευ ...
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθημάτα σε παιδιά και ενήλικες ...
Είμαι Χημικός, απόφοιτη του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό ...
Παραδίδω ιδιαίτερα διαδικτυακά (online) μαθήματα Α ...