Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτή τη σελίδα ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι προσπαθούν να μάθουν αγγλικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αγγλική γλώσσα έχει γίνει η πιο σημαντική γλώσσα στον κόσμο. 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι ήδη μιλούν τη γλώσσα εκτός από το 1 δισεκατομμύριο που την μαθαίνουν.

Οι περισσότερες μεγάλες παγκόσμιες οργανώσεις και οργανισμοί διοικούνται στα αγγλικά, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Εθνών, των Ολυμπιακών Αγώνων και πολλών άλλων. Οι περισσότερες διεθνείς επιχειρήσεις είναι στην αγγλική γλώσσα και η γλώσσα χρησιμοποιείται συχνά μεταξύ ανθρώπων από διαφορετικά έθνη. Η αγγλική είναι η διεθνής γλώσσα. Καθώς ο κόσμος γίνεται μικρότερος, σύντομα δεν θα υπάρχει τρόπος να αποφύγετε τα αγγλικά. Τόσο γιατί να μην το μάθουμε τώρα; Κοιτάξτε όλα τα πλεονεκτήματα που μπορείτε να έχετε ...

 

Διαδίκτυο

Οι περισσότερες ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο είναι στην αγγλική γλώσσα. Το Διαδίκτυο διαθέτει τεράστιο όγκο πληροφοριών, μερικά από τα οποία είναι προσβάσιμα μόνο στα αγγλικά. Τα αγγλικά θα σας επιτρέπουν να συνομιλείτε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο σε chat rooms, email και άλλες υπηρεσίες.

Νέα

Τα διεθνή νέα μεταδίδονται στα αγγλικά. Παραδείγματα περιλαμβάνουν δίκτυα όπως το CNN και το NBC International. Αυτά είναι πολύ ταχύτερα και πιο ενημερωμένα από τα τοπικά δίκτυα και η γνώση των αγγλικών σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ειδήσεις σε όλο τον κόσμο. Ομοίως, διεθνείς εφημερίδες γραμμένες στα αγγλικά μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο.

Επιστήμη

Περίπου το 90% των επιστημονικών περιοδικών είναι γραμμένο στα αγγλικά. Επομένως, εάν θέλετε να παραμείνετε παρόντες στον κόσμο της επιστήμης, η κατανόηση της αγγλικής γλώσσας είναι ζωτικής σημασίας. Για τους επιστήμονες, φανταστείτε ότι μπορείτε να πάτε σε συνέδρια σε όλο τον κόσμο και να βελτιώσετε την κατανόησή σας σε αυτόν τον τομέα.

Καριέρα

Προωθήστε την καριέρα σας

Εάν ενδιαφέρεστε να προωθήσετε τον επιχειρηματικό κόσμο, τα αγγλικά είναι το κλειδί της επιτυχίας. Οι περισσότερες χώρες με κάποιο τρόπο θα κάνουν επιχειρήσεις σε αγγλόφωνες χώρες. Επίσης, τα αγγλικά έχουν γίνει η διεθνής γλώσσα των επιχειρήσεων και συχνά χρησιμοποιούνται ως ουδέτερη γλώσσα για τις επιχειρήσεις μεταξύ διαφόρων χωρών. Είναι πλέον κοινό για έναν μηχανικό στο Μεξικό να λαμβάνει τεχνική υποστήριξη στα αγγλικά από έναν ειδικό στην Κίνα. Με τα αγγλικά μπορείτε να επικοινωνείτε με τεχνικούς και εμπειρογνώμονες από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να βοηθήσετε την εταιρεία σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με επιχειρηματίες από άλλες χώρες στην ουδέτερη γλώσσα των Αγγλικών. Οι εταιρείες αναγνωρίζουν επίσης την αξία των αγγλικών και τώρα πληρώνουν περισσότερα για τους υπαλλήλους που μιλούν αγγλικά. Έτσι, ακόμη και στη χώρα σας, μιλώντας αγγλικά μπορεί να  πάρετε μεγαλύτερο μισθό!

Μελλοντικές θέσεις εργασίας

Η γνώση των αγγλικών θα ανοίξει την πόρτα σε πολλές νέες και συναρπαστικές εργασίες σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Επίσης, θα μπορείτε να αποκτήσετε θέσεις εργασίας στη χώρα σας επειδή μπορείτε να μιλήσετε αγγλικά. Το βιογραφικό σας σημείωμα θα είναι ισχυρότερο επειδή είστε δίγλωσσοι και γνωρίζετε την αγγλική γλώσσα. Οι ευκαιρίες σας θα είναι πολλές όταν μπορείτε να μιλήσετε και να διαβάσετε αγγλικά.

Ψυχαγωγία

Βιβλία

Θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε βιβλία γραμμένα από Αμερικανούς, Βρετανούς και άλλους συγγραφείς αγγλόφωνων χωρίς να χρειάζεστε το μεταφρασμένο αντίγραφο. Πολλά κλασικά μυθιστορήματα γράφτηκαν στα αγγλικά. Η ανάγνωση του Σαίξπηρ δεν είναι ακριβώς η ίδια στη μετάφραση.

Περιοδικά

Μερικά από τα πιο διάσημα περιοδικά στον κόσμο είναι στα αγγλικά, όπως το Time ή ακόμα και το Cosmopolitan.

Κινηματογράφος

Η εκμάθηση αγγλικών θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε ταινίες στην αρχική τους γλώσσα. Οι ταινίες του Χόλιγουντ δεν είναι τόσο καλές με μεταφράσεις ή υπότιτλους.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Όταν μαθαίνετε αγγλικά μπορείτε τελικά να καταλάβετε τι λέει το αγαπημένο σας τραγούδι στο ραδιόφωνο. Η αμερικανική και η βρετανική μουσική είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς στον κόσμο, και με έκπληξη κάποιοι μουσικοί έχουν ακόμα κάτι σημαντικό να πουν στους στίχους τους.

Ταξίδια

Η εκμάθηση αγγλικών θα σας δώσει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε σε αγγλόφωνες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Αγγλία και η Αυστραλία. Επίσης, θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε με άλλους ανθρώπους στην Ευρώπη, την Ασία και σε όλο τον κόσμο. Τα αγγλικά ομιλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες και είναι συχνά ο μόνος τρόπος επικοινωνίας σε μια ξένη χώρα. Θα εκπλαγείτε πόσοι περισσότεροι άνθρωποι στην Ιαπωνία μιλούν αγγλικά παρά ισπανικά. Οι οδηγίες είναι απλές όταν μπορείτε να μιλήσετε τη γλώσσα. Η κατανόηση του ξεναγού είναι ένα άλλο πλεονέκτημα της κατανόησης των αγγλικών. Οι διακοπές σας θα είναι πλέον εντελώς διαφορετικές, όταν μπορείτε να καταλάβετε τους ανθρώπους και τα πράγματα γύρω σας. Με τα αγγλικά θα είστε σε θέση να συναντήσετε νέους ανθρώπους στις διακοπές σας. Ομοίως, δεν θα αισθάνεστε πλέον αμηχανία προσπαθώντας να παραγγείλετε ένα γεύμα σε ένα φανταχτερό εστιατόριο.

Ικανοποίηση

Υπάρχει μια ικανοποίηση που έρχεται με την εκμάθηση μιας γλώσσας. Θα είναι σημαντική η πρώτη φορά που θα καταλαβαίνετε μια ταινία στο σύνολό της, ή θα διαβάσετε ένα βιβλίο εντελώς στα αγγλικά. Ή πως να βοηθήσετε έναν αγγλόφωνο τουρίστα να μάθει την πόλη σας. Είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό να πείτε στους φίλους σας τι ακριβώς μιλάει το νέο τραγούδι στο ραδιόφωνο.

Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από μια συνομιλία χωρίς λάθη όταν ταξιδεύετε σε μια αγγλόφωνη χώρα. Θα είναι μια μεγάλη στιγμή όταν περπατάτε μακριά και να πείτε στον εαυτό σας: Γεια σου, κατάλαβα όλα όσα είπε ο τύπος.

Ιδιαίτερα μαθηματα αγγλικών σε όλη την Ελλάδα για παιδιά και ενήλικες

Η πλατφόρμα μας σας φέρνει κοντά με καθηγητές που αναλαμβάνουν ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες σε όλη την Ελλάδα.

Στο παρακάτω link θα βρείτε λίστα με όλους τους καθηγητές αγγλικών σε όλη την Ελλάδα

Καθηγητές αγγλικών


Χρήσιμα links


 

Pin It


Μηχανισμός αναζήτησης

synt

Πρόσφατες αγγελίες

Γεια σας! Αποφοίτησα από αγγλόφωνο γυμνάσιο/ λύκει ...
Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών Αθήνας με μεταπ ...
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών, εξ αποστ ...
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ...
Ονομάζομαι Ελένη Βρυώνη και είμαι φιλόλογος και πα ...