St-Art2Play

Κόστος: Κατόπιν συνεννόησης EUR

Περιγραφή Αγγελίας

Γεια σας, Το St-Art2Play είναι μια συνεργασία μεταξύ δύο καλλιτεχνών/καθηγητών που εχει θέσει ως στόχο την ανάπτυξη δεξιoτήτων που σχετίζονται με τις παραστατικές τέχνες. Η Ομάδα μας προσφέρει ατομικά και ομαδικά μαθήματα σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες όλων των επιπέδων, για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις δεξιότητές σας και να σας κάνει να νιώσετε ελεύθεροι και εκφραστικοί στη σκηνή! Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε, να συνδεθούμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε στην προσπαθειά σας να εκφράσετε τον ευατό σας επί σκηνής!

Διδάσκονται (ατομικά ή ομαδικά):

-Θέατρο και Ορθοφωνία (θεατρική προθέρμανση, τεχνικές σωματικού θεάτρου, ανάπτυξη ρόλων και δημιουργία σκηνών, θεατρικά παιχνίδια, αυτοσχεδιασμός, κωμωδία stand-up, εκμάθηση τεχνικών σύνδεσης και επικοινωνίας με την ομάδα και εκπαίδευση της συγκέντρωσή σας).
Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών, όπως: αρχαίο θέατρο, comedia dell'arte, μέθοδοι Grotowski, Stanislavsky κ.λπ.
Εν τέλει, εάν αυτό είναι επιθυμητό από εσάς, μπορείτε να επιλέξετε να αποκτήσετε θεωρητικές και ιστορικές γνώσεις για το θέατρο.

-Φωνητική και σύγχρονο τραγούδι (βάσεις της φωνητικής εκπαίδευσης, οι οποίες αφορούν όλα τα στυλ τραγουδιού και ύφους, θεωρητική και πρακτική γνώση της λειτουργίας του σώματος και της ανατομίας του, εκπαίδευση και συγκέντρωση του μυαλού, προστασία και οικονομία της φωνής, και φυσικά γίνεται έρευνα για τον ήχο του σώματος, τη χρήση των αντηχείων για την ανακάλυψη νέων δυνατοτήτων και ιδιάιτερων τρόπων φώνησης, οι οποίοι δίνουν ευελιξία και επιλογές ύφους/φωνητικού χρώματος.
Αν το επιθυμεί ο μαθητής, μπορούμε επίσης να μιλήσουμε για τη διατροφή και την άσκηση και να συζητήσουμε θέματα τρόπου ζωής που οδηγούν σε μια υγιή φωνή.
Τέλος, εάν είστε επαγγελματίας τραγουδιστής, ο οποίος ίσως δυσκολεύεται να διακρίνει τις διαφορές μεταξύ διαφορετικών τεχνικών φώνησης (κλασικού-μοντέρνου-λαϊκού-ξένο-ελληνικό,κλπ), συμβάλλουμε στην προσπάθειά σας να βρείτε το δικό σας στυλ.
Προσφέρονται προσωπικές σημειώσεις, βιβλιογραφία ή ακόμη και να υποστήριξη έρευνας-π.χ. πτυχιακή εργασία, διατριβή κλπ).

-Χορός
-Musical Theatre Performace
-Σύγχρονο Πιάνο ως συνοδεία φωνής
-Μουσική Θεωρία (Σύγχρονο)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ηλικία 30
Γραμματικές γνώσεις Κάτοχος Μεταπτυχιακού
Περιοχές Αθήνα - Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο, Στερεά Ελλάδα - Ν. Ευβοίας
Διδακτική ώρα 60 λεπτά
Μαθήματα και σε ενήλικες Ναι
Online Μαθήματα εξ αποστάσεως Ναι
Διαθέσιμος για φροντιστήριο Ναι
Συνοικίες - Δήμοι Θεσσαλονίκη, Αθήνα. Εύβοια, Online
Διδακτική εμπειρία 2 έως 5 χρόνια
Διαθέσιμες μέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή
Ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικών Πιάνο, Αρμόνιο, Κιθάρα, Υποκριτική, Φωνητική, Ζωγραφική, Μπαλέτο, Latin, R&B, Oriental
Συστάσεις Διατίθενται
Τηλέφωνο επικοινωνίας 69..........show

Σχόλια

comments powered by Disqus

Μηχανισμός αναζήτησης

synt

Πρόσφατες αγγελίες

Καθηγήτρια αγγλικών, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Α ...
Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγική ...
Είμαι μαθητής του επαγγελματικού προγράμματος του ...
ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ μαθήματα, διαζώσης και on line παραδίδον ...
Παραδίδω ιδιαίτερα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευση ...