ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Κόστος: Κατόπιν συνεννόησης EUR

Περιγραφή Αγγελίας

Ονομάζομαι Απόστολος Παπαδημητρίου και είμαι πτυχιούχος Ιστορικού Αρχαιολογικού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2022, είμαι απόφοιτος Μεταπτυχιακός σπουδαστής του τμήματος Νεότερης Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης με ειδίκευση στην Ευρωπαϊκή Ιστορία. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στην παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων Αρχαίων Ελληνικών, Ιστορίας και Νεοελληνικής Γλώσσας (Έκθεση και Λογοτεχνία) σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Α', Β', Γ' Γυμνασίου και Α' Λυκείου). Παράλληλα, οι γλωσσολογικές μου ικανότητες μου επιτρέπουν και τη διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας σε ανθρώπους από το εξωτερικό, είτε για την απλή εμπέδωσή της, είτε για την συμμετοχή σε εξετάσεις απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας.

Τα ερευνητικά πεδία του Μεταπτυχιακού μου προγράμματος καθώς και η εργασία μου ως αρθρογράφος, μου έχουν προσδώσει σημαντική εμπειρία στην παραγωγή λόγου, και στην παροχή εμπεριστατωμένης υποστήριξης για την εις βάθος κατανόηση της διδακτέας ύλης από τους μαθητές. Λόγω της μέχρι τώρα εμπειρίας μου και των πρακτικών μου σε πειραματικά λύκεια της αττικής διαθέτω μεταδοτικότητα. Σκοπός μου είναι τόσο η αποτελεσματική διδασκαλία των μαθητών μου, όσο και η καλλιέργεια του ενδιαφέροντός τους για τις θεωρητικές επιστήμες.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ηλικία 25
Μαθήματα ελληνικών Αρχαία, Λατινικά, Έκθεση, Κείμενα, Ιστορία, Μελέτη γυμνασίου
Περιοχές Αθήνα - Βόρεια προάστια, Αθήνα - Ανατολική Αττική, Αθήνα - Κέντρο
Γραμματικές γνώσεις Κάτοχος Μεταπτυχιακού
Διδακτική ώρα 60 λεπτά
Μαθήματα και σε ενήλικες Ναι
Online Μαθήματα εξ αποστάσεως Ναι
Διαθέσιμες μέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή
Διαθέσιμος για φροντιστήριο Όχι
Συστάσεις Δεν διατίθενται
Συνοικίες - Δήμοι Χολαργος - Παπάγου - Αγία Παρασκευή - Νέο Ψυχικό - Παλαιό Ψυχικό - Φιλοθέη - Γλυκά Νερά - Μελίσσια - Παλλήνη - Βριλήσσια - Χαλάνδρι - Ανθούσα - Γέρακας - Κάτζα - Παιανία - Ντράφι - Πεντέλη - Κορωπί - Πικέρμι - Σπάτα
Διδακτική εμπειρία 5 έως 10 χρόνια
Τηλέφωνο επικοινωνίας 69..........show

Σχόλια

comments powered by Disqus


Μηχανισμός αναζήτησης

Πρόσφατες αγγελίες

Είμαι απόφοιτη του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου τ ...
Παραδίδονται, από προγραμματιστή μηχανικό (ΑΠΘ), κ ...
Θέλετε να μάθετε ελληνικά από την άνεση του σπιτιο ...
Qualified EFL Teacher (κάτοχος Bachelors and Maste ...
Ονομάζομαι Αντώνια Πιέρρου και είμαι φοιτήτρια της ...